Brødrene Rasmussens

Kontakt:

Mads Rasmussen
Telefon: 23 23 23 76
brdrrasmussen@gmail.com

Tækker Rasmussen
Telefon: 40 91 68 05

Jens Thomas Rasmussen
Telefon: 40 91 68 04
www.jtbyg.dk

Lidt mere om Brødrene Rasmussen

Vi er – som navnet jo tydeligt indikerer – brødre. Vi driver maskinstation og entreprenørvirksomhed fra vores fødehjem på Pårupvej 19 ved Kibæk. I den daglige drift indgår Mads og Tækker, som har hver deres ansvarsområde.

Arbejdsopgaverne er fordelt så Mads varetager kundekontakten, planlægning og ledelse af medarbejderne samt de administrative funktioner.

Tækker er ansvarlig for alt vedr. egen planteavl og indgåede pasningsaftaler, og så er han ofte at finde på værkstedet hvor han tager ansvaret for de løbende reparationer og vedligehold.

Vi har en stor maskinpark, og kan tilbyde at udføre alt inden for pasning af planteavl. Du kan se en oversigt over vores maskinpark her.
Selv dyrker vi 1350 ha, heraf 400 ha. med kartofler og 180 ha med frøgræs.

Jens Thomas tager ikke dagligt del i driften, da han driver byggefirmaet – JT Byg, som udfører støbe-, konstruktions og tømreropgaver for både private og erhverv. Vi har indimellem opgaver hvor vi samarbejder. Det kan være på større projekter, som starter som en nedbrydningsopgave og med efterfølgende nybyggeri.

Vi har alle tre en baggrund i landbrugs- og entreprenørvirksomhed og brænder for at være selvstændige og til enhver tid at levere den bedste service og et godt slutprodukt til vores kunder.

Maskinstation