Kartoffelavlere

Hos Brødrene Rasmussen dyrker vi selv årligt ca. 400 ha. med kartofler. Derudover tilbyder vi pasningsaftale til andre kartoffelavlere. Det kan være en fuld pasningsaftale fra kartoflen er lagt i jorden til den er taget op og klar til fragt. Eller en delvis pasningsaftale. Ring og få en uforpligtende snak om mulighederne. Du kan fange Mads på telefon 23 23 23 76, og du kan læse lidt mere om vores baggrund her.

Er du nystartet avler med brug for sparring?

Er du helt ny inden for kartoffelavl er du også velkommen til at bruge os som konsulent i en opstartsperiode. Vi har selv fået god råd og vejledning fra erfarne avlere, og den uvurderlige viden vil vi gerne bidrage med. Vi ved at kartoffelavl kræver fuld opmærksomhed fra kartoflen er lagt til den er leveret på fabrikken. Der er mange tid som kan have indflydelse på din kartoffelhøst, vi deler gerne af vores erfaring.

Indgå en pasningsaftale og undgå maskinudgifter

Med en pasningsaftale hos os har du mulighed for at starte op på kartoffelavl uden nogen form for kartoffelmaskiner, eneste krav er at du selv skal eje eller leje leveringsrettigheder. Her kan du læse mere om muligheden for at eje eller leje andele til levering af kartofler.

Når vejret driller har vi grejet

Ikke alle år er “drømmeår” for kartoffelavlere. Det måtte vi sande i 2019 da efterårsregnen var stort set ustoppelig. Vi investerede i en kartoffeloptager med larvefødder. På den måde sikrede vi at få både vores kunders og vores egen kartoffelhøst i hus, inden frosten tog over efter regnen.

Udviklingsprojekter med fondsmidler

I det kontiuerlige arbejde med at reducere pesticidforbruget i kartoffel- og planteavl har Brdr. Rasmussen søgt og fået tilsagn om projektmidler til arbejde med renser og crowncruiser samt fronttank.  Projektperioden for begge projekter løber fra den 9. januar 2023 til den 9.januar 2025

Læs mere om projektmidlerne HER